Vendégkönyv - Kabiri Szőnyegház

napról napra azon dolgozunk, hogy Ön 100%-osan meg legyen elégedve!

fontos számunkra az Ön véleménye. Kérjük írja meg tapasztalatát a vásárlásáról a Kabiri szőnyegházban.

27 vélemény

 1. Srágli Csaba és Kozma Beáta

  Nagyon kedves segítőkész kiszolgálás, otthonos és barátságos környezetben. Remek ár! Köszönjük!

  1. Csajbók Dorina

   Kedves Csaba és Beáta,

   Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat, reméljük még betérnek hozzánk! Mi köszönjük a belénk vetett bizalmat!

   Üdvözlettel: A Kabiri Szőnyegház csapata

 2. Cergezán László

  Köszönöm a barátságos, segítőkész eladást. Nagyon szép szőnyeget kaptam reális jó áron. Remélem a jövőben is tudunk jó üzleteket kötni.

  1. Csajbók Dorina

   Kedves László,

   A mi részünkről öröm hogy a választása ránk esett, mi is reméljük!

   Üdvözlettel: A Kabiri Szőnyegház csapata

 3. Németh Attila

  Két afgán kézi szövésű szőnyeget adtam be tisztításra és rojtozásra, A munkát a Szőnyegház kitűnő minőségben végezte el.,
  Köszönöm és ajánlani fogom a Kabirit másoknak is,
  Németh Attila, aki sok évet töltött Keleten.

  1. Csajbók Dorina

   Kedves Attila,

   Nagyon jó hallani hogy elégedett a tisztítási és rojtozási szolgáltatásunkkal!
   Reméljük visszatér hozzánk még!

   Üdvözlettel: A Kabiri Szőnyegház csapata

 4. Radnai Péter

  A feleségemmel, Szajkó Magdolnával voltunk bent Önnél 1 hete, és múlt hét végén meg is kaptuk a méretre vágott/szegett perzsa-szőnyeget. Nagyon jól néz ki, szép munka ! Köszönjük korrekt hozzáállását , és a továbbiakban sok sikert kivánunk !

  ( Egyik barátunk el is kérte az Ön cimét, megy be szőnyeget nézni…)

  Üdv-Radnai Péter / Szajkó Magdolna

  1. Csajbók Dorina

   Kedves Péter és Magdolna,

   A szőnyegnek a legjobb helye van nálatok. Köszönjük a bizalmát, valamint a szép szavakat!
   Reméljük visszatérnek hozzánk!

   Üdvözlettel: A Kabiri Szőnyegház csapata

 5. Amióta megnyílt az üzletük a Krisztina körúton, azóta odajárok, már minden szőnyegem megszépült a kezük munkája nyomán.
  Sőt: lányom, ki Bécsben él is legtöbb szőnyegét az Önök műhelyében hozatta rendbe (tisztítás, javítás, rojtozás, alábélelés)
  Legutóbb egy régi, majdnem az egész szobát beborító kézi perzsaszőnyegem született teljesen újjá a tisztítással.
  Most is még négy kisebb szőnyegem van munkában.
  A szálló munkatársuk is olyan udvarias és, segítőkész, mint az üzletben mindenki, akiket, (a Gyerekeket” is!) hosszú évek óta ismerek. Munkájuk minőségi, pontos és megbízható! EZER KÖSZÖNET ÉRTE! Anna

  1. Csajbók Dorina

   Kedves Anna,

   Köszönjük az évek óta belénk vetett bizalmat, igyekszünk a legjobbat nyújtani mindig reális áron.
   A munkatársaink csak úgy isszák a kedves szavakat Öntől, és mi is hasonló véleménnyel vagyunk magáról!

   Üdvözlettel: A Kabiri Szőnyegház csapata

 6. Figyelmes, udvarias, előzékeny kiszolgálás.
  Magas szaktudás, fantasztikus nagy választék, szuper minőség, nagyon jó árak!
  Örülök, hogy megtaláltam az üzletüket és Önöknél vásároltam.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek aki szép és jó minőségű szőnyeget szeretne!

 7. S. Tóth Anikó

  Imádom az itt vásárolt szőnyegeimet. Kedves emberek, hatalmas választék és nagyon kedvező ár! Ajándékba még egy díszpárnát is kaptam:) Vissza fogok térni, az tuti! A húgomat is hozom!

 8. Nem vagyok már mai gyerek mégis elkövettem egy óriási hibát, szinte már bűnt: az egy éve a Kabiri Szőnyegházban vásárolt csodálatos kargai szőnyegemen tartott kaspók egyikénél nem vettem észre, hogy átengedi a vizet. Az eredmény borzalmas volt, a kézi szövésű gyapjú szőnyeg szó szerint elrohadt alatta, tehát egy kb. 10-15 cm.sugarú körben. 😱😭 Azonnal hívtam a cégvezető urat, Jamalt, aki személyesen másnap kijött, felmérte, munkatársa újabb egy nap múlva elszállította. Jamal személyesen, majd telefonon többször is lelki segélyszolgálatként is funkcionált, ideiglenesen majdnem meg tudott nyugtatni… A vállalt határidőnél korábban restaurálta a szépséges szőnyegemet, jutányos áron, a javítás pedig szinte hihetetlen módon gyakorlatilag láthatatlan! 🤩🥳 Mindenkinek csak ajánlani tudom a Szőnyegház ezen szolgáltatását is! Még egyszer köszönöm Jamalnak!

  1. Csajbók Dorina

   Kedves Judit,

   Hibázni emberi dolog, ezáltal mindenki szokott. Reméljük a szőnyeg szebb lett mint az új, és megfelel az igényeinek újra! Nagyon szépen köszönjük a belénk vetett bizalmát, türelmét és a szép szavakat is! Reméljük, hogy visszatér hozzánk ha valamire szüksége van/lesz. 🙂

   Üdvözlettel: A Kabiri Szőnyegház csapata

 9. Dr.Kenderes Andrea

  Tisztítás, javítás gyors, tökéletes munka, nagyon profik. Nagyon kedves kiszolgálás.

 10. Tankó Péter

  Nagyon örültem a nyereménynek és köszönöm azt a gondos odafigyelést, amely a gyönyörű darab kiválasztásának minden szempontját áttekintve hozzásegitettek, amely a szepnél szebb gyönyörű termékek megjelenésén, a kiváló készitőmunkát is tükrüzi.

  További szép eredményeket és, ha az idén már nem lenne alkalom rá, már most Kellemes Ünnepeket kivánok az évvégi időszakra.

 11. Heiszer Erika

  Vastag gyapjúszőnyeget tisztíttatunk, javíttattunk – köszönjük szépen, nagyon szép lett, tiszta, finom. Nagyon elégedettek vagyunk és nem csak a munkájukkal, hanem a kedvességükkel is.

 12. Szilvássy Csilla

  Már többször vásároltam a Kabiri Szőnyegházból, mindig kedvesek és türelmesek voltak. Nehéz a választás a széles kínálatból. A minőség és Az árak is jók! Külön előny, h a szőnyeget hazaszállítják. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 13. Köszönöm szépen, nagyon gyorsan megérkezett, és csodálatos ez a szőnyeg. Nagy gondban voltam, melyiket rendeljem, alig bírtam választani, annyira szépek!

 14. P. Judit dr.
  ” A MOSO MACIÉK” újjá varázsolták szőnyegeinket ! Fantasztikusan puhák lettek. szinte élvezet rajtuk járni ! Köszönöm a preciz munkát és a mindíg udvarias kiszolgálást. Jó egészséget kívánunk !

 15. Szücs Gábor

  Szúcs Gábor-Szeleczky Zsuzsanna:Nagyon szépen köszönjük a segítséget,kedvességet amit a vásárláskor nyújtottak!Minden elkészült a megbeszélt határidőre!A szállítás is szuper!A kedves vásárolni kívánóknak ajánlom:Első útjuk a KABIRI szőnyegbolthoz vezessen!

  További munkájukhoz sok sikert,jó egészséget kívánunk!! Szücs házaspár

 16. Rendben es nagyon gyorsan megerkezett az Ontol vasarolt szonyegunk Franciaorszagba, koszonjuk szepen! 

 17. Kiss Zsoltné Edit

  Köszönöm a gyönyörű szőnyeget, még szebb mint a fotókon volt! Külön köszönet a gyors és figyelmes kiszállításért! További szép napot!

  Üdvözlettel: Kissné Edit

 18. Szné dr K Judit

  Udvarias, nagyon készséges-segítőkész kiszolgálással, a megrendeléstől számított 24 ó múlva már a lakásunkban van a kiválasztott szőnyeg. Rendkívül szép, várakozásomat felülmúló, a jelenlegi akció miatt nagyon jó anyagi konstrukcióban kapott szőnyegnek örülhetünk. Köszönöm! Munkájukhoz COVID mentes, jó egészséget, kitartást, magánéletükben nyugalmat, békességet kívánok! Szné dr K Judit

 19. Az ügyintézéssel, a kiszállítással maximálisan elégedett vagyok, mert rendkívül kedvesek, szolgálatkészek, profik, az áru pedig szebb, mint gondoltam. Gratulálok és köszönöm szépen. Ha szükségem lesz szőnyegre a jövőben, tudom, hová kell visszamennem.

  Üdv,
  M.Edit

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

egy × öt =

Scroll to Top

Keresés