Újabb villáminterjú - Kabiri Szőnyegház

Újabb villáminterjú

Szakértelem,empátia,udvariasság-bővülő választék-az eredményes működés feltételei-nyilatkozta JAMAL a KABIRI®SZŐNYEGÁRUHÁZ igazgatója.

Gyorsinterjú.

A címsorokban megfogalmazott szegmenseket sokan,sokszor hangsúlyozzák,némelyik kereskedőház esküszik,hogy azok szerint működik….

JAMAL úr:”nagyképű” szlogeneket,jól hangzó szövegeket hangsúlyozni nem nehéz,ám a gyakorlatban gyakorta mást tapasztalhat a vásárló:rosszkedvű,enervált,közömbös alkalmazottak feltűnése sem ritka. A KABIRI Szőnyegház munkatársai motiváltak,elkötelezettek a Cég iránt,a vásárló érdekében a minél szakszerűbben, kiszolgált ,jóérzéssel távozó vevő köszönetét kiérdemelve. Büszke vagyok a KABIRI alkalmazottaira,hálás vagyok nekik lelkiismeretes,szakszerű munkájukért,és ezt iparkodom többféle módon is kifejezésre juttatni. Igen,az emberi tényező hangsúlyosan szerepel a mindennapi feladatmegoldásainkban.

kabiri_019_kb

Ezek fontos,de szubjektív tényezők. A KABIRI Szőnyegáruház objektív adottságai sem közömbösek… 

JAMAL úr:a keleti kézicsomózású szőnyegek legnagyobb magyarországi kínálati palettája áll a kedves vevők rendelkezésére./kézi gyapjú díszpárnákról nem is beszélve/ A vásárlói igények,elvárások szolgáltatásaink bővítésében is megjelentek:csereakció,tisztítás,javítás,restaurálás, szőnyegkölcsönzés,díjmentes házhozszállítás, szaktaácsadás/árbecslés/ Meghirdettük Húsvéti Ünnepi akciónkat: Az ár zuhan-az érték marad!” A szép szőnyeg:értékes ajándék”címen. 

A KABIRI a 12.kerület frekventált helyén, a Krisztina- körút 11-ben /a Széll Kálmán térnél/található,könnyen elérhető.Ez valóban objektív előnyünk.

Kunvári

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Egyéb
kabiri-szonyeg

Afgán hangszer – a rabab

Forrás: Diana oriental dance, Brauer-Benke József A rabab egy lant szerű, Közép-Afganisztánból származó hangszer. A rabab főleg a következő klasszikus zenék hangszere: pashto, tadzsik, török, kashmír, azerbjdzsán és iráni kurd. A rabab Afghanisztán két nemzeti hangszeréből az egyik. A rabab egyetlen eperfa törzsből kifaragott alsó részét kecskebőr membrán fedi. 3 dallam húrja van, 2-3 ritmus

Tovább olvasom »
Lakberendezés
kabiri-szonyeg

Amit a Tebriz-ról tudni érdemes

Forrás: Perzsa Galéria Minta: általában egyetlen medalion és körülötte spirál virág minta. Minőség: legjobb minőségű és a legszebb perzsaszőnyegek Iránban és a világban is. Méret és alak: Különféle méretekben kapható a legkisebb mérettől a megrendelő által megadott méretig. A tábrizi perzsaszőnyegek kaphatók a négyzet mellett kör és óvális alakban is. Szín: bordó, meggypiros, erőteljes kék

Tovább olvasom »
Scroll to Top

Keresés