SZŐNYEG TISZTÍTÁS - Kabiri Szőnyegház

JELSZAVUNK: SZAKSZERŰSÉG ÉS GARANCIA!

SZŐNYEG TISZTÍTÁS

Kedvező áron garanciával vállaljuk kézi csomózású és szövésű, valamint gépi készítésű szőnyegek gyors, szakszerű tisztítását. Megrendelőink kényelme érdekében tisztítandó szőnyegeiket díjmentesen szállítjuk el és a tisztítást követően szállítjuk vissza.

Szőnyegtisztítási technológiánkban több évtizedes tapasztalataink alapján ötvöződött az Afganisztánban elsajátított kézimunka a legmodernebb, gépesített eljárásokkal.

A Kabiri Szőnyegház segítségét kérve sajnos az elmúlt években számos kézi csomózású, rossz technológiával tisztított, félig vagy teljesen tönkrement, behullámosodott szőnyeget hoztak be üzletünkbe, amelyeket kizárólag egy egyedi eljárásnak köszönhetően sikerült helyrehoznunk.

Egyes hozzá nem értő műhelyek nem minden esetben tudnak tekintettel lenni ezeknek a remekműveknek is nevezhető kézimunkáknak az egyediségére, így a szőnyeg tisztítás során hibásan alkalmazott szokványos eljárásban előfordulhatnak a színezésre vagy akár az alapanyagra is károsan kiható műveletek.

Túlzottan elfogultak lennénk, ha ezért azt javasolnánk, hogy kizárólag a Kabiri Szőnyegházban tisztíttassák szőnyegeiket. Ellenben mindenképpen azt tanácsoljuk: olyan helyet bízzanak meg e feladattal, ahol teljes garanciát vállalnak a termékért, mert ott feltehetőleg értik a dolgukat.

Budapest közigazgatási határain belül, a kiszállás ingyenes. Szőnyeg vásárlás, bérlés, próba, tisztítás és minden más egyéb, szállítást igénylő munka esetén díjmentesen vállaljuk a szőnyegek eljuttatását boltunkba és a munka végeztével, visszajuttatásukat is az Ön otthonába.

Budapesten ingyenes a kiszállás, vidékre megegyezés szerint.

A Kabiri Szőnyegház teljes kártalanítást vállal az esetleges előre ki nem számítható hibák esetén is!

HELYSZÍNI PRÓBA, BÉRBEADÁS

ÉRTÉKBECSLÉS, SZŐNYEG CSERE

SZŐNYEG JAVÍTÁS

Előnyeink

Teljeskörű odafigyelés, és személyre szabott tanácsok szőnyege kiválasztásához.

Magas minőségű termékeinket rendkívül kedvező áron kínáljuk.

Rendelje meg minőségi szőnyegét, mi pedig házhoz szállítjuk Önnek!

Online vagy személyesen az áruházban vásárol? Ügyelünk a biztonságra!

Kövessen minket

és értesüljön legújabb híreinkről,
újdonságainkról és akcióinkról az elsők között!

Scroll to Top

Keresés