Szőnyeg tisztítás | Kabiri Szőnyegház

Szőnyegtisztítás

Jelszavunk: szakszerűség és garancia! 

Kedvező áron garanciával vállaljuk kézi csomózású és szövésű, valamint gépi készítésű szőnyegek gyors, szakszerű tisztítását. Megrendelőink kényelme érdekében tisztítandó szőnyegeiket díjmentesen szállítjuk el és a tisztítást követően szállítjuk vissza.

Szőnyegtisztítási technológiánkban több évtizedes tapasztalataink alapján ötvöződött az Afganisztánban elsajátított kézimunka a legmodernebb, gépesített eljárásokkal.

A Kabiri Szőnyegház segítségét kérve sajnos az elmúlt években számos kézi csomózású, rossz technológiával tisztított, félig vagy teljesen tönkrement, behullámosodott szőnyeget hoztak be üzletünkbe, amelyeket kizárólag egy egyedi eljárásnak köszönhetően sikerült helyrehoznunk.

Miért ne bízza a véletlenre?

Egyes hozzá nem értő műhelyek nem minden esetben tudnak tekintettel lenni ezeknek a remekműveknek is nevezhető kézimunkáknak az egyediségére, így a szőnyeg tisztítás során hibásan alkalmazott szokványos eljárásban előfordulhatnak a színezésre vagy akár az alapanyagra is károsan kiható műveletek.

Túlzottan elfogultak lennénk, ha ezért azt javasolnánk, hogy kizárólag a Kabiri Szőnyegházban tisztíttassák szőnyegeiket. Ellenben mindenképpen azt tanácsoljuk: olyan helyet bízzanak meg e feladattal, ahol teljes garanciát vállalnak a termékért, mert ott feltehetőleg értik a dolgukat.

A Kabiri Szőnyegház teljes kártalanítást vállal az esetleges előre ki nem számítható hibák esetén is.

Tisztítás garanciával Önnek!

Őrizze meg szőnyegei értékét és szépségét hosszú éveken át! A tisztítás nem csak a koszt tünteti el, de a szőnyegek életidejét is növeli.

Kérjen szőnyeg tisztítást házhoz!

Tisztítás garanciával

javítás, restaurálás

értékbecslés, szőnyeg csere

Szeméylre szabott

Teljeskörű odafigyelés, és személyre szabott tanácsok szőnyege kiválasztásához.

Szállítás ahova kell

Rendelje meg minőségi szőnyegét, mi pedig házhoz szállítjuk Önnek!

Kedvező árak

Magas minőségű termékeinket rendkívül kedvező áron kínáljuk.

Teljes biztonság

Online vagy személyesen az áruházban vásárol? Ügyelünk a biztonságra!

Scroll to Top

Keresés

Iratkozz fel és kapj 10% kedvezményt.