Szolgáltatások | Kabiri Szőnyegház

Szolgáltatások

Tisztítás garanciával

javítás, restaurálás

értékbecslés, szőnyeg csere

A Kabiri Szőnyegház szeretettel várja Önt, akár egyedi darabot venne, akár viszonteladna.

A Kabiri Szőnyegház legfontosabb céljának tekinti, hogy érdeklődői, vásárlói teljes megelégedettséggel, adott esetben családi- vagy munkahelyi konszenzussal tudjanak választani otthoni, munkahelyi környezetük harmóniáját leginkább szolgáló szőnyegeink, egyéb termékeink közül.

Ennek érdekében ha az üzletben kiválasztott néhány szőnyeg között nem tudnak dönteni kedves vásárlóink, díjmentes házhoz szállítással és minden egyéb díj felszámítása nélkül biztosítjuk az otthoni-, munkahelyi környezetben történő megtekintés lehetőségét.

Kérje díjmentes szolgáltatásunkat!

Ingyenes parkolási lehetőség az áruház előtt.

A Kabiri Szőnyegházban vásárolt szőnyegeket szakszerű és gyors házhoz szállítással, díjmentesen juttatjuk el a vásárlóink által megjelölt helyszínre. Amennyiben a Kabiri Szőnyegházban rendeli meg szőnyegei tisztítását, a szőnyegeit díjmentesen háztól-házig szállítjuk.

Jelszavunk: szakszerűség és garancia! 

Kedvező áron garanciával vállaljuk kézi csomózású és szövésű, valamint gépi készítésű szőnyegek gyors, szakszerű tisztítását. Megrendelőink kényelme érdekében tisztítandó szőnyegeiket díjmentesen szállítjuk el és a tisztítást követően szállítjuk vissza.

Szőnyegtisztítási technológiánkban több évtizedes tapasztalataink alapján ötvöződött az Afganisztánban elsajátított kézimunka a legmodernebb, gépesített eljárásokkal.

A Kabiri Szőnyegház segítségét kérve sajnos az elmúlt években számos kézi csomózású, rossz technológiával tisztított, félig vagy teljesen tönkrement, behullámosodott szőnyeget hoztak be üzletünkbe, amelyeket kizárólag egy egyedi eljárásnak köszönhetően sikerült helyrehoznunk.

Egyes hozzá nem értő műhelyek nem minden esetben tudnak tekintettel lenni ezeknek a remekműveknek is nevezhető kézimunkáknak az egyediségére, így a szőnyeg tisztítás során hibásan alkalmazott szokványos eljárásban előfordulhatnak a színezésre vagy akár az alapanyagra is károsan kiható műveletek.

Túlzottan elfogultak lennénk, ha ezért azt javasolnánk, hogy kizárólag a Kabiri Szőnyegházban tisztíttassák szőnyegeiket. Ellenben mindenképpen azt tanácsoljuk: olyan helyet bízzanak meg e feladattal, ahol teljes garanciát vállalnak a termékért, mert ott feltehetőleg értik a dolgukat.

A Kabiri Szőnyegház teljes kártalanítást vállal az esetleges előre ki nem számítható hibák esetén is.

Szőnyegjavítás versenyképes árakon, rövid határidővel és garanciával! Vállaljuk kézi csomózású és gépi készítésű szőnyegek szakszerű javítását és restaurálását. A restaurálás során a sérült kézi készítésű szőnyegeknél a legnagyobb körültekintéssel választjuk meg a szükséges és célszerű csomózási vagy szövési technikát és alapanyagot. Így – a szükséges feltételek megléte esetén – akár eredeti állapotára „varázsolhatjuk” vissza sérült szőnyegét.

Szinte egyedülálló szolgáltatásként szeretnénk a kedvükbe járni azon vásárlóinknak, akiknek beszámítjuk régi, használható, de megunt szőnyegeit, ha a Kabiri Szőnyegházban új kézi készítésű szőnyeget vásárolnak! A méretproblémákat is orvosoljuk: nagyobb szőnyeget kisebbre, kisebb szőnyeget nagyobbra cserélünk. Mindezt a vásárlók igénye, választása és döntése szerint.

Ha szeretné felbecsültetni régi keleti szőnyegét, forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon és szakértőnk ingyenesen elvégzi az értékbecslést. Ha nem tudja beszállítani a Kabiri Szőnyegházba, időpont egyeztetéssel saját kocsinkkal díjmentesen beszállítjuk.

Nem csak az üzletünkben kiválasztott szőnyegek díjmentes házhoz szállításával és az ügyfeleink otthonában történő megtekintés lehetőségével garantáljuk az ízlésük szerinti legjobb választást.

Szakértőnk akár az érdeklődők otthonában vagy munkahelyi környezetében is díjmentesen adja át ismereteit kézi csomózású vagy szövésű szőnyegeink minden általános és speciális jellemzőjére kitérve, legyen az a szőnyeg alapanyagára, színezésére, színhatásaira, mintavilágára, származására és készítésének technikájára vonatkozó.

Szakértőnk mindezek szem előtt tartásával ad tanácsot arról, milyen alapanyagú, milyen stílusú, milyen színvilágú és milyen méretű szőnyeg illik leginkább az adott helyszínre. A megszerzett ismereteink alapján, illetve lakberendezők, viszonteladók, magánszemélyek igényei maximális figyelembevételével újítjuk folyamatosan árukészletünket.

Referenciával rendelkező belsőépítészek és lakberendezők számára bizományosi értékesítési lehetőséget biztosítunk.

Amennyiben a Kabiri Szőnyegházba ellátogatók még sem találnák meg többezres kézi csomózású szőnyegválasztékunkból az általuk megálmodott szín- és motívumvilágot, egyedi igényeiket is megpróbáljuk teljesíteni. Mondja el vagy írja meg nekünk e-mailben, hogy milyen szőnyeget szeretne, és mi közvetlen beszerzési forrásainkból, garantáltan kedvező áron igyekszünk mindent megtenni, hogy vásárlóink igényeit teljesíteni tudjuk.

Exkluzív megjelenésű, eleganciát teremtő kézi csomózású szőnyegeinket kedvező feltételekkel, az egyedi igények rugalmas kezelésével bérbe adjuk. Várjuk intézmények, kulturális-, rendezvény- és konferencia központok, vendéglátó-ipari helyek, cégek és magánemberek jelentkezését. A Kabiri Szőnyegház igény szerint szakszerűen és gyorsan díjmentesen ki- és visszaszállítja a szőnyegeket.

Tisztelt vásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az oldalon szereplő esetleges elírásokért felelősséget nem tudunk vállalni. Kérjük telefonos értesítésünk esetén egyeztessenek futárunkkal. Áraink időközben is frissülhetnek, a weboldal adatai tájékoztató jellegűek.

Megértésüket köszönjük!

Szeméylre szabott

Teljeskörű odafigyelés, és személyre szabott tanácsok szőnyege kiválasztásához.

Szállítás ahova kell

Rendelje meg minőségi szőnyegét, mi pedig házhoz szállítjuk Önnek!

Kedvező árak

Magas minőségű termékeinket rendkívül kedvező áron kínáljuk.

Teljes biztonság

Online vagy személyesen az áruházban vásárol? Ügyelünk a biztonságra!

Scroll to Top

Keresés

Iratkozz fel és kapj 10% kedvezményt.