Állatszőr eltűntetése szőnyegből - Kabiri Szőnyegház

Állatszőr eltűntetése szőnyegből

Forrás: Spurman

Ha kisállatot tartasz a lakásban, a kutya- és macskaszőr sok bosszúságot okozhat. A porszívó nehezen küzd meg a szőnyegbe ragadt szőrcsomókkal, és nem is távolítja el teljesen.

Ha a kisebb méretű szőnyegek szivaccsal való tisztítására sikerül is rászánni magad, a lépcsőn és a nappaliban leterített nagyméretű padlószőnyegekkel meggyűlhet a bajod.

Ha gyors és olcsó eszközt szeretnél a probléma megszüntetésére, hozd fel a kocsiból a gumibetétes ablakmosót, és csodákat művelhetsz vele a szőnyegen.

Ha eddig csak porszívóval és vizes szivaccsal próbálkoztál, meg fogsz lepődni, mennyi állatszőrt gyűjtesz majd össze az ablakmosó segítségével.

Az eszközt nyomd rá erősen a szőnyegre, majd sorban húzd rajta végig. Nagy segítségedre lehet ez a módszer a lépcsőfokoknál, és azokon a részeken, amelyek porszívóval nehezen megközelíthetőek. Az összegyűjtött szőrt dobd ki, majd porszívózd fel a szőnyeg teljes felületét.

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: linkedin
LinkedIn
Megosztás itt: pinterest
Pinterest

A keleti szőnyegek mintavilága

Ha az lenne a célunk, hogy itt számba vegyük a kézi csomózású keleti szőnyegek (magyarországi szóhasználatban leggyakrabban perzsa szőnyegek) valamennyi alapanyagát, minden alkalmazott szövött eljárását, valahány csomózási technikáját, az összes színezék eredetét, fajtáit és a színezés módszereit, nem lenne egyszerű a dolgunk, de megvalósíthatnánk. Azonban ezen a felületen e szőnyegek varázslatos motívumai minden variációjának bemutatása

Tovább olvasom »

A keleti szőnyegek készítése

A rendelkezésre álló adatok alapján két elmélet alakult ki arra vonatkozóan, milyen motiváció alapján készültek el napjaink szőnyegeinek ősei. A keleti szőnyegek létrejöttének titka A rendelkezésre álló adatok alapján két elmélet alakult ki arra vonatkozóan, milyen motiváció alapján készültek el napjaink szőnyegeinek ősei. Az egyik magyarázat szerint az első példányokat nomád népek készítették el és

Tovább olvasom »

A keleti szőnyegek mintavilága

Ha az lenne a célunk, hogy itt számba vegyük a kézi csomózású keleti szőnyegek (magyarországi szóhasználatban leggyakrabban perzsa szőnyegek) valamennyi alapanyagát, minden alkalmazott szövött eljárását, valahány csomózási technikáját, az összes színezék eredetét, fajtáit és a színezés módszereit, nem lenne egyszerű a dolgunk, de megvalósíthatnánk.

Tovább olvasom »
Egyéb
kabiri-szonyeg

Karácsony története

Forrás: Múlt-kor A karácsonyt, amelynek latin neve Nativitatis Domini, Natalis Domini (Az Úr születése), a nyugati kereszténység december 25-én, a keleti január 7-én ünnepli. A húsvét mellett ez a kereszténység teológiailag második legnagyobb ünnepe, egyben világszerte a szeretet, az öröm, a békesség, a család, az otthon napja. A keresztény tanítás szerint Jézus Krisztus Szűz Máriától született

Tovább olvasom »
Scroll to Top

Keresés